Anti-snurk

Het enige zelfaanpassende anti-snurkapparaat met bewezen effectiviteit

Ga weer slapen met ons anti-snurk systeem.

Ares Dental biedt het enige zelfpassende anti-snurkapparaat waarvan de effectiviteit is geëvalueerd en bewezen in ziekenhuizen en klinieken door slaapspecialisten, KNO-artsen en tandartsen in Brussel.
Deze strenge onderzoeken hebben ook aangetoond dat het Ares anti-snurkapparaat een uitstekende tolerantie op lange termijn biedt:

  • 99% van de gebruikers voldoet goed.
  • Gebruikers melden geen ongemak en enig ervaren ongemak wordt als gering of verwaarloosbaar beschouwd.
  • 97% heeft geen significante invloed op het gebit of de gewrichten.

Oorzaken van snurken en factoren

Heb je last van ronchopathie? Met andere woorden, snurk je? In de meeste gevallen is snurken volkomen normaal. Het hangt echter allemaal af van de intensiteit van het snurken. Deze paar regels zullen je helpen om de belangrijkste oorzaken van snurken te begrijpen. Begrijpen waarom je snurkt is al een grote stap: soms is er maar een kleine verandering in je gewoonten nodig om het snurken vaarwel te zeggen.

Is snurken normaal?

Snurken is een geluid dat optreedt tijdens de slaap. Hoewel snurken onaangenaam is, is het tot op zekere hoogte heel normaal. Het is ook erg wijdverspreid. Dat klopt: een groot deel van de bevolking snurkt: 10% van de kinderen en meer dan 40% van de volwassenen onder de 40 jaar. Snurken wordt vervelend als het een serieus niveau bereikt (het geluidsniveau kan 95 decibel bereiken). Ze kunnen daarom een aantal langetermijneffecten op de gezondheid hebben. Bovendien lijdt een groot deel van de snurkers aan slaapapneu zonder het te beseffen. Deze slaapstoornis kan ook leiden tot een aantal gezondheidsproblemen (overmatige slaperigheid, stemmingsstoornissen, slechte slaapkwaliteit, moeite met afvallen, enz.) Dus hoe stop je snurken? Om hierachter te komen, moet je de oorzaken van snurken kennen; door ze te identificeren kun je snurken zo effectief mogelijk behandelen.

Waarom snurken we?

Snurken wordt veroorzaakt door abnormale trillingen in de keelholte tijdens het inademen. De spieren van de achterkant van de keel, de huig, het zachte gehemelte en de tong ontspannen zich tijdens de diepe slaap. Al deze organen nemen dan meer ruimte in en blokkeren de luchtwegen gedeeltelijk. Als je inademt, is het moeilijker voor de lucht om te circuleren; hierdoor gaat de keelholte trillen, wat resulteert in het karakteristieke snurkgeluid. Snurken gaat soms gepaard met andere nachtelijke ademhalingsstoornissen, zoals slaapapneu.

Snurken kan tijdelijk, met tussenpozen of regelmatig zijn. Snurken, in verschillende mate van intensiteit, heeft een aanzienlijke sociale impact. Het kan leiden tot relatieproblemen met je partner en vooral tot diepe vermoeidheid overdag. Het kan ook leiden tot een verlies van alertheid en slaperigheid veroorzaken gedurende de dag. Deze slaperigheid kan schadelijke gevolgen hebben voor het sociale en professionele leven van de slaper. In sommige gevallen kunnen ze hen zelfs in gevaar brengen wanneer ze een voertuig besturen of een risicovolle taak uitvoeren.

Veel anti-snurkproducten doen beloftes. Ares Dental brengt je resultaten.

Anti-snurkorthese, een effectieve oplossing om snurken te stoppen

Snurken treft bijna 7 op de 10 mensen. Snurken heeft niet alleen invloed op de kwaliteit van de slaap, maar kan ook ernstige gevolgen hebben voor de relatie van een koppel. Hoe kan ik stoppen met snurken? Wat anti-snurkbehandelingen? We bespreken alle mogelijke oplossingen om snurken tegen te gaan.

Welke behandeling is effectief tegen snurken?

Stoppen met snurken is allesbehalve een makkie: er zijn zoveel oplossingen, met verschillende mate van effectiviteit, dat snurkers het vaak moeilijk vinden om te stoppen. Je weet niet wat je moet doen om ronchopathie te behandelen ? Allereerst raden we je aan om let op je levensstijl; de oorzaak van licht of af en toe snurken komt vaak voort uit een aantal slechte gewoonten in je dagelijks leven. Deze omvatten het nemen van stimulerende middelen ’s avonds, te laat of te veel eten, te laat naar bed gaan… Zorg dus voor je levensstijl om snurken tegengaan.

Werkt het niet? U kunt de natuurlijke remedies. Fytotherapie en aromatherapie kunnen effectief zijn tegen zeer licht, tijdelijk snurken. Dit zijn echter geen wondermiddelen en werken misschien helemaal niet, afhankelijk van de oorzaak van je snurken. Als laatste redmiddel kun je, als je arts daarom vraagt, een operatie ondergaan om je luchtwegen vrij te maken en weer rustig te kunnen slapen. Er is nog een andere oplossing voor snurken die zeer effectief en niet erg beperkend is: kies voor een mandibulaire orthese.

Kies voor een effectieve behandeling tegen snurken met een op maat gemaakt apparaat. Onze anti-snurkprothese is beproefd: het is een bijzonder effectieve en goedkope anti-snurkbehandeling in vergelijking met andere oplossingen. De anti-snurk prothese is een Dienblad om over de tanden te plaatsen voordat je naar bed gaat. Het is eenvoudig aan te brengen en compenseert de vernauwing van de luchtwegen tijdens de nacht. Het zorgt ervoor dat lucht makkelijker kan passeren door de onderkaak en tong in de juiste positie te houden terwijl je slaapt. Deze gebitsbeschermer is zeer effectief omdat het direct ingrijpt op de oorzaken van snurken. Het wordt aanbevolen voor patiënten die lijden aan snurken veroorzaakt door verschillende factoren, zoals het slaapapneusyndroom.

Veuillez remplir le formulaire ci-dessous et nous vous recontacterons dès que possible.

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Nieuw merk

Floss Dental en Smile Ortho worden Ares Dental

Beste klanten,

Vanaf maandag 03 juni 2024 worden onze tandartspraktijken Floss Dental en Smile Ortho Ares Dental.

Dezelfde kwaliteit, dezelfde service, hetzelfde gezicht!

Onze dienstregelingen

Ares Dental Brussel - Schaarbeek

Ares Dental Brussel - Sint-Gillis

Ares Orthodontie Brussel - Sint-Gillis