Welkom bij Ares Dental Brussel

De eerste indruk begint met een glimlach!

6 dagen per week geopend met of zonder afspraak voor tandheelkundige noodgevallen en behandelingen. Ares Dental praktijken bieden tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

Advies nodig?

We zijn al meer dan 15 jaar aanwezig in Brussel en hebben altijd voorop gelopen in het aanbieden van alle zorg die je nodig hebt tegen een redelijke prijs vanuit één tandartspraktijk.

Waarom kiezen voor
Ares Dental ?

Ons team bestaat uit algemene tandartsen en specialisten die samenwerken in dezelfde praktijk. Je hoeft niet langer te wachten of te reizen om behandeld te worden door een goede specialist.

Onze diensten

Je gezondheid en welzijn kunnen niet wachten.

Een geweldige glimlach begint bij een geweldige tandarts

Het benchmark advocatenkantoor in Brussel

Het verzorgen van uw mondgezondheid is essentieel voor uw algehele welzijn, en dat begint met het kiezen van de juiste tandarts in Brussel. Bij onze tandartspraktijk, Ares Dental, vind je een toegewijd team van professionals die kwaliteitszorg bieden voor alle leeftijden en behoeften.

Van algemene consulten en tandheelkundige noodgevallen tot specialistische behandelingen zoals implantologie en orthodontie, Ares Dental is uw ideale keuze voor een uitgebreide service van hoge kwaliteit in een moderne, comfortabele omgeving.

Strengere hygiënenormen

We hechten veel belang aan de veiligheid en het welzijn van onze patiënten. Daarom is onze tandartspraktijk in Brussel uitgerust met de meest geavanceerde technologieën op het gebied van tandheelkundige zorg, zoals digitale 3D-radiologie en moderne orthodontische apparatuur. Bovendien houden we ons nauwgezet aan de hygiëneprotocollen die worden opgelegd door de gezondheidsautoriteiten, om ervoor te zorgen dat je behandeling plaatsvindt in een zo schoon en veilig mogelijke omgeving.

Gemak en comfort voor al onze patiënten

Om uw ervaring met Ares Dental zo aangenaam mogelijk te maken, doen we ons uiterste best om u optimale omstandigheden te bieden tijdens uw afspraken in een van onze tandartspraktijken in Brussel. Dit varieert van onze beschikbaarheid 6 dagen per week, met of zonder afspraak, tot het aanbieden van 6 gratis parkeerplaatsen gereserveerd voor onze patiënten, evenals een comfortabele, rustgevende en gastvrije wachtkamer.

Een tandheelkundig noodgeval?

Snelle, efficiënte zorg

Als u een tandheelkundig noodgeval in Brussel heeft, kunt u rekenen op ons Ares Dental team om u snel en efficiënt te helpen. Onze praktijk is 6 dagen per week geopend, met of zonder afspraak, en biedt maximale beschikbaarheid voor onze patiënten in het geval van een tandheelkundig spoedgeval in Brussel. Of het nu gaat om hevige pijn, een infectie, een verwonding of een protheseprobleem, we zullen er alles aan doen om je snel te helpen en de juiste oplossing voor jouw situatie te vinden.

Aantrekkelijke prijzen voor tandheelkundige zorg toegankelijk voor iedereen!

Ares Dental vindt dat iedereen uitmuntende tandheelkundige zorg verdient en daarom bieden we aantrekkelijke prijzen voor onze verschillende diensten. Als je voor ons kantoor kiest, profiteer je niet alleen van een professionele en persoonlijke service, maar ook van transparante en betaalbare prijzen.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag?
Wij hebben het antwoord

Kun je het antwoord dat je zoekt niet vinden?

Om uw tanden gezond te houden, volgen hier enkele essentiële tips:

 1. Regelmatig poetsen: Poets uw tanden minstens tweemaal per dag gedurende twee minuten met een tandenborstel met zachte haren en gefluorideerde tandpasta.
 2. Floss: Gebruik dagelijks flosdraad om tandplak en voedselresten tussen de tanden te verwijderen waar de borstel niet kan komen.
 3. Spoelen met mondwater: Gebruik een antiseptisch mondwater om orale bacteriën te verminderen en uw adem op te frissen.
 4. Evenwichtige voeding: Beperk de consumptie van suikers en zetmeelrijke voedingsmiddelen, die tandbederf kunnen veroorzaken. Eet voedingsmiddelen die rijk zijn aan calcium en vitamines om je tanden te versterken.
 5. Hydratatie: Drink veel water, vooral na het eten, om voedselresten en zuren weg te spoelen.
 6. Regelmatige bezoeken aan de tandarts: Voer regelmatig tandheelkundige controles uit, minstens één keer per jaar, voor professionele schoonmaakbeurten en examens voor het vroegtijdig opsporen van gebitsproblemen.
 7. Vermijd tabak: Rook niet en vermijd tabaksproducten, die vlekken op uw tanden kunnen veroorzaken en het risico op tandvleesaandoeningen en mondkanker kunnen vergroten.
 8. Bescherm uw tanden: Als u contactsporten beoefent, draag dan een gebitsbeschermer om tandletsel te voorkomen.
 9. Vermijd tandenknarsen: Als u de neiging heeft uw tanden te knarsen, raadpleeg dan uw tandarts voor een nachtelijke spalk om uw tanden tegen slijtage te beschermen.

Het wordt aanbevolen om uw tanden minimaal twee keer per dag te poetsen: één keer ’s morgens en één keer’ s avonds voordat u naar bed gaat. Het is ook nuttig om indien mogelijk uw tanden na de maaltijd te poetsen, vooral na het nuttigen van suikerhoudende of zure voedingsmiddelen of dranken.

Zorg ervoor dat u elke keer minimaal twee minuten uw tanden poetst, waarbij u een effectieve poetstechniek gebruikt om alle tandoppervlakken schoon te maken.

Er bestaat niet één tandpasta die voor iedereen het beste is, omdat de tandheelkundige behoeften van persoon tot persoon kunnen verschillen. Hier zijn echter enkele criteria voor het kiezen van een goede tandpasta:
 1. Fluoride: Kies een tandpasta die fluoride bevat, die gaatjes helpt voorkomen door het tandglazuur te versterken.
 
 1. Specifieke problemen:
 • Tandgevoeligheid: Als u gevoelige tanden heeft, kies dan voor een tandpasta die speciaal is samengesteld voor tandgevoeligheid.
 • Witheid: voor wittere tanden kunt u een witmakende tandpasta gebruiken, maar wees voorzichtig met schurende tanden.
 • Gingivitis of tandvleesontsteking: Er zijn tandpasta’s die speciaal zijn ontwikkeld om tandvleesproblemen te bestrijden en ontstekingen te verminderen.
 
 1. Ingrediënten: Vermijd tandpasta’s die agressieve schuurmiddelen, sulfaten of triclosanen bevatten, omdat deze het tandvlees kunnen irriteren of het glazuur kunnen beschadigen.

 2. Advies van uw tandarts: Raadpleeg uw tandarts voor persoonlijk advies op basis van de toestand van uw tanden en tandvlees.
 
Neem contact met ons op

Maak een afspraak

Meer informatie :

Ares Dental Brussel - Schaarbeek

Ares Dental Brussel - Sint-Gillis

Ares Orthodontie Brussel - Sint-Gillis

Volg ons op

onze klanten houden van hun nieuwe glimlach

Wat onze klanten van ons werk vinden

Muriel Schuyts
Muriel Schuyts
Woensdag 13 maart 2024
Read More
Een tandarts die heel lief was voor mijn twee kinderen. Ik raad het aan voor mensen die bang zijn voor tandartsen. Effectief en pijnloos 👍 Ik ben begonnen met de orthodontist en ze lijkt erg professioneel. Ik heb werkelijk niets aan te merken op de service van deze firma en ben zeer verbaasd over de negatieve commentaren. Misschien was de service vroeger niet zo goed als nu.
Mariama Zellal
Mariama Zellal
Dinsdag 04 april 2023
Read More
Ik ben heel blij met het consult van mijn moeder, tandarts heel lief en professioneel ze stelde mijn moeder gerust en ze verzorgde zonder pijn echt een grote dank u mevrouw tandarts dr malaba🥰, afspraak altijd op tijd niets te zeggen, ik raad haar aan je ogen dicht 👍
Rania
Rania
Vrijdag 28 april 2023
Read More
Ik heb daar mijn beugel laten zetten en ik zie heel goede vooruitgang bij mijn tanden en de orthodontist en de receptioniste zijn heel vriendelijk en beleefd.

Nos horaires

Ares Dental Bruxelles - Schaerbeek

Ares Dental Bruxelles - Saint Gilles

Ares Orthodontie Bruxelles - Saint Gilles

Veuillez remplir le formulaire ci-dessous et nous vous recontacterons dès que possible.

Onze dienstregelingen

Ares Dental Brussel - Schaarbeek

Ares Dental Brussel - Sint-Gillis

Ares Orthodontie Brussel - Sint-Gillis

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Nieuw merk

Floss Dental en Smile Ortho worden Ares Dental

Beste klanten,

Vanaf maandag 03 juni 2024 worden onze tandartspraktijken Floss Dental en Smile Ortho Ares Dental.

Dezelfde kwaliteit, dezelfde service, hetzelfde gezicht!