Tandbleken

Ares tandheelkunde

Tandbleken

Wij bieden whitening aan, uitgevoerd door ons team van tandartsen die gespecialiseerd en getraind zijn in het bleken van tanden, met behulp van de nieuwste technologie. Ares Dental Brussels evalueert regelmatig nieuwe wetenschappelijke gegevens over de doeltreffendheid en veiligheid van haar producten. Ares Dental zet zich in voor patiëntveiligheid, concurrerende prijzen en voortdurend onderzoek naar nieuwe producten op de markt.

De grote vraag

Wat zijn de voordelen van Ares Dental Brussel?

  • Behandeling uitgevoerd onder toezicht van een van onze tandartsen
  • Nieuwe technologie: betere resultaten, sneller
  • We laten je vooraf zien welke kleur je krijgt
Onze prijzen

Wat zijn de verschillende tarieven?

In onze praktijk bieden we goedkope tandbleekservices die voor iedereen toegankelijk zijn.

Vernieuw

Om je witte tanden op te frissen en te onderhouden
  •  

Medium

Voor matig bleken van tanden.
  •  

INTENSE

Voor witte tanden.
  •  

SUPREME

Voor een stralende lach en heldere tanden.
  •  
Veelgestelde vragen

Heb je een vraag?
Wij hebben het antwoord

Dit proces maakt gebruik van een witmakende gel die wordt geactiveerd door licht met een specifieke frequentie. Het werkt op tandglazuur en dentine zonder de tandstructuur aan te tasten. Tanden bleken is veilig, effectief en snel.

Er zijn veel redenen voor, waarvan de meest voorkomende zijn: leeftijd, consumptie van producten die vlekken op de tanden maken (koffie, thee, frisdrank, tabak, enz.) en trauma. Tijdens de groeiperiode van de tanden kan regelmatig gebruik van tetracycline en andere antibiotica ook verkleuring veroorzaken.

Het is bedoeld voor klanten die een snel effect en onmiddellijke resultaten willen of die aandoeningen hebben die nauwlettender in de gaten moeten worden gehouden (terugtrekkend tandvlees of diepe wortelschuring). Na een volledig mondonderzoek en een beoordeling van de toon, kan onze tandarts je vertellen of je een goede kandidaat bent voor deze procedure. Voor patiënten die wittere tanden willen, geeft het bleken van de tanden in de stoel betere resultaten dan thuisbehandelingen. Ons team van tandartsen staat je bij en helpt je de beste procedure en het beste alternatief voor jou te kiezen.

We gebruiken alleen de nieuwste technologie, die tanden nog effectiever bleekt in 45 minuten in plaats van 60 minuten met oudere systemen. Aan de andere kant is het comfortabeler voor de patiënt om een zo kort mogelijke behandeling te ondergaan, zodat de mond zo min mogelijk open blijft.

De tandarts moet eerst de mond onderzoeken. Reiniging wordt aanbevolen vóór de sessie om externe aanslag en vlekken te verwijderen. De tandarts brengt een transparante gel aan op de tanden en activeert deze vervolgens met een lampje.

Ja. Bleken verwijdert de meeste vlekken en verkleuringen die worden veroorzaakt door voedsel, roken, wortelkanaalbehandeling of de natuurlijke veroudering van tanden. Een onderzoek heeft aangetoond dat het gebruik van de lamp de effectiviteit van de gel verhoogt, wat resulteert in een verbetering tot 14 tinten. De resultaten variëren van patiënt tot patiënt, afhankelijk van de oorspronkelijke toestand van de patiënt. Het wordt gemeten en beoordeeld met behulp van de Vita Classical Shade Guide.

De veiligheid en werkzaamheid van het product zijn bewezen. Het product wordt al vele jaren veilig gebruikt voor de behandeling van tandvlees en zacht weefsel. Het mag niet worden gebruikt door zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Roken is verboden tijdens een bleekbehandeling. Sommige patiënten ervaren een tijdelijke toename in koudegevoeligheid tijdens de behandeling. Deze symptomen verdwijnen tussen 1 en 3 dagen na het einde van de behandeling. Bleken wordt door veel tandartsen beschouwd als de minst agressieve, risicoloze behandeling in de cosmetische tandheelkunde.

Als je bepaalde instructies voor na het bleken volgt, blijven je tanden witter en helderder dan voorheen. Het enige wat je hoeft te doen is het bleken te onderhouden met een thuisproduct en je gebruikelijke mondhygiëne te handhaven. We raden aan om af en toe bij te werken met de gelkit voor thuis.

Kun je het antwoord dat je zoekt niet vinden?

Veuillez remplir le formulaire ci-dessous et nous vous recontacterons dès que possible.

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Nieuw merk

Floss Dental en Smile Ortho worden Ares Dental

Beste klanten,

Vanaf maandag 03 juni 2024 worden onze tandartspraktijken Floss Dental en Smile Ortho Ares Dental.

Dezelfde kwaliteit, dezelfde service, hetzelfde gezicht!

Onze dienstregelingen

Ares Dental Brussel - Schaarbeek

Ares Dental Brussel - Sint-Gillis

Ares Orthodontie Brussel - Sint-Gillis